Menu

SPRAY LACRIMOGEN MACE PEPPER GUN PINK

319,00 Lei

Produs nou

Spray lacrimogen tip pistol Mace Pepper Gun Pink

Mai multe detaliiSprayul tip pistol Mace Pepper Gun este unul dintre cele mai eficace sprayuri de autoaparare de pe piata .Jetul acestuia este lichid si raza acestuia de actiune este de 6m .In momentul in care se apasa tragaciul ledul situat in partea din fatza ajuta la tintirea cu mai multa usurinta in caz de vizibilitate redusa ,intuneric .Tubul de spray contine 10% OleoresinCapsicum, o substanta iritant-lacrimogena care afecteaza ochii prin usturime puternica,caile respiratorii si da senzatie de arsura la nivelul fetzei. Efectele acestuia dispar dupa cca 45 min timp suficient in care puteti parasii locul atacului sau sa chemati ajutor pana la venirea organelor de ordine .

Datorita formei de pistol are si un efect psihologic deosebit .Nu necesita permis de port arma dar este interzis portul la vedere in locurile publice.Este un produs destinat exclusiv adultilor pentru autoaparare ,orice folosire abuziva va atrage sanctiuni din partea organelor abilitate .

Pachetul contine un tub cu apa ,ptr probe ,exercitii de folosire si un tub cu substanta activa OC cu termen de valabilitate de cca 3 ani ,ulterior se pot comanda rezerve la pretul de 55 lei/buc

13 produse care ar putea prezenta interes:

Compare