Menu

Transport si livrare


Super promotie la tarifele de livrare prin :  Curier 19 RON livrare rapida in 48 ore la domiciliu in reteaua curierului. 

Pentru clientii aflati in afara retelei firmei de curierat livrarea se va face prin intermediul Postei Romane -15 lei taxe de livrare,durata transportului 2 sau 3 zile lucratoare 

Comanda minima este 35 RON, fara a include transportul. 

Taxele de transport sunt fixe. Taxele pentru kilometrii suplimentari sunt suportate de catre client daca se afla in afara ariei de acoperire din reteaua curierului si doreste totusi sa primeasca comanda prin curier.In acest caz clientul o sa fie contactat telefonic de catre noi pentru confirmare. Clientul va achita ramburs valoarea facturii (produse + transport).Comanda dvs. va fi expediata in maxim 24 de la momentul receptionarii, prin curier rapid sau personal (in orasul nostru ). Termenul de livrare al firmei de curierat este de 48 ore, in functie de localitatea de destinatie.Livrarea se va face la adresa solicitata de client, pe cat posibil in intervalul orar solicitat.In cazul in care, din motive personale , clientul doreste sa ridice  pachetul din statia firmei de curierat sau de la sediul din oras, se poate solicita acest lucru in comanda. 

Pentru mai multe informatii puteti suna la 0766/220169 

Dupa confirmarea expedierii comenzii, in ziua in care comanda ar fi trebuit sa fie livrata, clientii pot suna in statiile firmei de curierat pentru a verifica diponibilitatea livrarii sau pentru a propune un interval orar in care pot fi gasiti la domiciliu. 

ATENTIE: La receptionarea coletului de la curieri, verificati integritatea produselor si a ambalajului. In cazul in care exista produse deteriorate la transport, se intocmeste proces verbal cu reprezentantul firmei de curierat si se returneaza exclusiv produsul deteriorat, care va fi inlocuit gratuit de firma noastra . Procesul verbal intocmit de firma de curierat este absolut necesar pentru a putea inlocui produsul deteriorat. Reclamatiile ulterioare cu privire la produse deteriorate nu se iau in considerare.


montaj tapet hormigon impreso madrid beton amprentat traduceri autorizate Iasi
Epilare cu ceara Iasi expert contabil iasi
Compare